Dr. Nassaulaan 5 9401 HJ Assen info@compenta.nl

Compenta

Cultuureducatie met Kwaliteit

Nieuws: Extra geld beschikbaar voor museumbezoek leerlingen basisonderwijs... Lees verder
Home > CMK-regeling > Tegemoetkoming ZZP

Tegemoetkoming studiekosten zzp’ers op het gebied van cultuureducatie
 

Stichting Compenta stimuleert de kwaliteit van het cultuuronderwijs in Drenthe door deskundigheidsbevordering van leerkrachten én van zzp’ers met een cultuureducatieve beroepspraktijk te stimuleren. Specifiek voor zzp’ers die in het primair onderwijs in Drenthe werkzaam zijn, of willen zijn, is de regeling Tegemoetkoming studiekosten zzp’ers.
Zzp’ers die hun beroepspraktijk willen verbeteren en hun kunstenaarspraktijk (of erfgoed- of media-praktijk) willen verdiepen door een opleiding te gaan volgen kunnen een tegemoetkoming aanvragen in de studiekosten. De studie (MBO+, HBO, post-HBO, universitair of masterclass) moet aantoonbaar een relatie hebben met de cultuureducatieve beroepspraktijk van de zzp’er.

Voorwaarden

  1. De zzp’er moet als professioneel kunstenaar (muziek, dans, theater, beeldend, literatuur, film, erfgoed, media) werkzaam zijn in Drenthe en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
  2. De gekozen opleiding is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van uw producten en/of de kwaliteit van uw docentschap/coaching ten behoeve van het cultuuronderwijs.

Regeling

Hoe aan te vragen?

Download(s)
Format Regeling Deskundigheidsbevordering ZZP

Periode
Per jaar heeft Compenta een budget van € 10.000,- beschikbaar voor minimaal 10 zzp’ers. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De regeling geldt voor opleidingen die starten vanaf 1 januari 2018 en loopt tot 1 januari 2020.

Advies
Als u niet zeker weet welke opleiding u zou willen volgen, kunnen de adviseurs van Compenta advies geven. U kunt uw vraag stellen via info@compenta.nl.

Compenta zijn: Kunst & Cultuur Drenthe ICO De Kunstbeweging Scala