Dr. Nassaulaan 5 - 9401 HJ - Assen info@compenta.nl
Cultuureducatie met Kwaliteit

Tien jaar CMK in Drenthe

24 mei 2023

Hoera…. 10 jaar CMK!  

Tien jaar CMK in Drenthe. Wat hebben we met z’n allen veel bereikt. Op 1 november vieren we dit decennium tijdens het Drentse Festival Cultuureducatie in Theater De Tamboer in Hoogeveen! En dat doen we graag met jou! Laat je op het festival inspireren en kijk met ons vooruit naar de komende 10 jaar CMK.

Veerkracht is een veelbesproken thema in relatie tot het onderwijs en jongeren. Iedere leerling staat vroeg of laat voor uitdagingen. En de samenleving staat voor grote vragen. Elke school wil graag veerkrachtige leerlingen opleiden, maar hoe doe je dat? En welke rol speelt cultuureducatie?

Samen ontdekken we op 1 november 2023 hoe cultuureducatie ook de komende jaren kan bijdragen aan het gevoel van vrijheid, verantwoordelijkheid en veerkracht en hoe je dit kunt organiseren.

 

Lucas de Man

Keynote spreker is Lucas de Man, regisseur, theatermaker en presentator van het AVROTROS-programma 'Kunstuur'. Lucas zet kunst in als vorm van dialoog en samenwerking tussen mensen, met als doel een betere en circulaire wereld. Hij laat je ontdekken hoe jij dit in de klas kan toepassen!
 

Workshops en shared diner

Verder is er de keuze uit verschillende workshops en geniet je van een heerlijk shared diner bij Grandcafé Marron.
 

In het kort

Wanneer: 1 november 2023
Waar: Theater De Tamboer in Hoogeveen
Tijd: 15.30 tot 20.15 uur
 

Aanmelden

De inschrijving is gestart! Klik hier om je aan te melden!

 

Tien jaar CMK in Drenthe