Dr. Nassaulaan 5 - 9401 HJ - Assen info@compenta.nl
Cultuureducatie met Kwaliteit

Evi

03 april 2022

Doet jouw school mee aan de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit? Dan is het tijd om Evi in te vullen. Evi is een online evaluatie-instrument. Het geeft je inzicht in hoe het cultuuronderwijs op jouw school zich ontwikkelt. Deelname aan Evi is een voorwaarde om ook in het schooljaar 2022-2023 een CMK-bijdrage te ontvangen. Invullen kan van 1 april 2022 t/m 31 mei 2022.

Hoe doe ik mee aan Evi?
Scholen die deelnemen de CMK-regeling ontvangen per mail een uitnodiging. De uitnodiging voor het invullen van Evi wordt gestuurd naar het bij ons bekende mailadres. Mocht je op 1 april geen mail hebben ontvangen over Evi, neem dan contact met ons op via info@compenta.nl

Rapport
Na het invullen van Evi ontvang je een rapport, waarin de kwaliteiten, knelpunten en ontwikkelingen op jouw school zijn weergegeven. Compenta heeft geen inzage in deze gegevens. De ingevulde data worden wel anoniem geanalyseerd door de Rijksuniversiteit Groningen om zo een beeld te krijgen van het cultuuronderwijs in Drenthe. Je wordt dus niet beoordeeld op de resultaten. De uitkomsten helpen jou en ons om de CMK-regeling te monitoren.
Meer weten over Evi? In onderstaande folder leggen we uit wat Evi inhoudt. Meer informatie vind je ook op www.evi2.nl.

Download de flyer

Evi